İnegöl Hacı Sevim Yıldız-4 MTAL  Okul müdürü Serkan Anıl Gök, Alan şefi Evren Güneri, Atölye şefi Avşar Çiftçi, alan öğretmeni Celal Emre Özesen  ve yiyecek içecek hizmetleri alan öğrencileri, 2024 yılının ilk ‘Ayın Vatandaşı’ ödülüne layık görüldü.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yeni yılın ilk Belediye Meclis Toplantısı’nda, Ocak ayı için yapılan değerlendirme sonucunda ‘Ayın Vatandaşı’ seçilen okul müdürü Serkan Anıl Gök, Alan şefi Evren Güneri, Atölye şefi Avşar Çiftçi, alan öğretmeni Celal Emre Özesen ve yiyecek içecek hizmetleri  alan öğrencilerine  hediyeleri takdim edildi.

Bu yıl 20.si yapılan İstanbul Uluslararası Mutfak Günleri çerçevesinde düzenlenen yarışmada beş ayrı kategoride 6 altın, 8 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan “Yılın En İyi Lisesi” kategorisinde birinci seçilen Hsy-4 mtal öğretmen ve öğrencileri, Aldıkları madalyalar ile Bursa’yı gastronomide de öne çıkaran öğrencilere ve hocalarına plaketleri Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından verildi.

Okulumuzda,Ekmek israfı konusunda farkındalık ve duyarlılık yaratmayı, toplumun tüm kesimlerini bilinçlendirmeyi, israf alışkanlığını değiştirmeyi, ekmek israfıyla birlikte diğer israflara da dikkat çekmeyi ve kaynaklarımızın heba olmamasını hedefleyen “Ekmek İsrafını Önleme ” konulu yarışma düzenlenmiştir. Düzenlenen yarışmamıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim ZENGİN, Şube Müdürümüz Fırat Korkmaz, Okul Müdürümüz Serkan Anıl Gök katılarak öğrencilerin yapmış oldukları ürünleri incelemişlerdir. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bursa Büyükşehir Belediye Baskanımız Sayın Alinur Aktaş, Kaymakamımız Sayın Eren Arslan, Belediye Baskanımız Sayın Alper Taban, il Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Emin Küçük, ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil İbrahim Zengin ve Şube Müdürlerimiz okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

20. Uluslararası İstanbul Gastronomi festivalinde 30 Ülkeden 40 lisenin katıldığı  yarışmada  En iyi Lise Ekip Yarışmasında Altın madalya alarak birinci olduk. Toplamda

6 Altın

8 gümüş

1 bronz madalya kazandık.

Ara

Okulumuzda Öğretmenler arası düzenlenen Dart turnuvası Şampiyonu Abdullah İncel, 2. Nesim Akbulut, 3. Şükran Sarı, 4. Murat Tekin Olmuştur. Madalyaları Okul Müdürümüz Serkan Anıl Gök tarafından törenle takdim edilmiştir. Turnuvayı düzenleyen,katılım gösteren bu sayede kurum içi iletişim ve dayanışmayı güçlendiren tüm idareci ve öğretmenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

11 A Konaklama ve Seyahat Hizmetleri sınıfı örnek 10 double odayı KSH alan öğretmeni Yeliz TÜRKYILMAZ  önderliğinde tamamlıyor.

Ara

38 Okulun katılımı ile gerçekleştirilen Gençlik Spor Bakanlığı’nın Bursa’da Düzenlendiği Masa Tenisi Turnuvasına Okulumuz Katılım Sağlamıştır. Gruptan Lider Çıkarak Çeyrek Finalde Elenmiştir Katılımları için  Beden Eğitimi Öğretmenimiz Nesim Akbulut Hocamızı Ve öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz

Ekm

Okulumuz Hacı Sevim Yıldız-4 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan Ekmek Fırınının açılışı  Kaymakamimiz Sayın Eren Arslan, Bursa Milletvekilimiz Sayın Ayhan Salman, inegöl Belediye Baskanımız Sayın Alper Taban ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayin Ali Doğru’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Hacı Sevim Yıldız 4 MTAL olarak 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında öğrencilerimize hayvan sevgisi aşılamak, hayvanların da yaşam hakkı olduğu konusunda farkındalık oluşturmak adına öğretmen ve öğrencilerimizle İnegöl hayvan barınağını ziyaret ettik. Öğrencilerimiz, barınaktaki sahipsiz hayvanların bakımı, sağlığı, beslenmesi ve sahiplendirilmesi konusunda bilgilendirildi, kendi getirdikleri mamalarla kedi ve köpekleri besledi.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali DOĞRU ve şube müdürlerimiz tarafından durumumuz ziyaret edilerek, fırın hakkında bilgi alınmıştır.