Hacı Sevim Yıldız-4 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Karalar Mahallesi Çavuşköy Yolu Caddesi Mesleki Eğitim Kampüsü No12/18 16400 İnegöl/BURSA
Vizyon
Öncelikle İnegöl’de ve ülkemizde kendi alanında en başarılı ve örnek alınan okul olmak
Misyon
Toplam kalite anlayışı içerisinde tüm paydaşların ihtiyaçlarına cevap veren , mesleki açıdan yetkin ve işletmelerce tercih edilen , milli ve manevi değerlere sahip , saygılı bireyler yetiştiren bir eğitim-öğretim hizmeti sunmak.
Revir:2
Öğretim Şekli :Yabancı Dili İngilizce olan Tam gün, (gündüzlü-tekli) Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi programında Mesleki ve Teknik eğitim yapan karma bir okuldur.
8:40-16.50
Isınma
Kombili Doğalgaz Kaloriferli ısınma sistemi.Binalarımız ve pansiyonumuzun ısı yalıtımı mevcuttur.
Pansiyon Bilgileri
Okulumuza ait toplam 135 kız öğrencinin kalabileceği 45 odalı pansiyon bulunmaktadır.2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren faaliyete geçecektir.
Ulaşım
Öğrencilerimiz ve personelimiz, İnegöl Belediyesinin imkanlarıyla indirimli olarak özel halk otobüsleriyle ulaşabilmektedirler. TOKİ muhitine gelen otobüsler ile Çavuşköy Minibüsleri ile de ulaşım sağlanmaktadır.
Kampüs bölgesine özel servis hizmeti de bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Hayırsever Mehmet Yıldız Tarafından Eşinin adını verdiği ve Türkiye´mizin en büyük projesi olan 305 dönüm arazi içinde yer alan 25 binalık Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü İnegöl Karalar Mevkiinde yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Hacı Sevim Mesleki Eğitim Kampüsü içerisinde yer almaktadır. İlçe Merkezine 8 km Bursa İl merkezine yaklaşık 44 km. uzaklıktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle okulumuzun taban puanları şu şekildedir. 9.Sınıf:150,232 10.Sınıf : Konaklama-Seyahat Hizmetleri:237,737 Yiyecek-İçecek Hizmetleri:99,128
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ 2017 kapsamında ´TURİZMDE YENİ GELECEK´ konulu KA1 projesi hazırlanmış ve onaylanmak üzere Ulusal Ajansa sunulmuştur.