Haz

Geleceğim, Su Ayak İzim adlı projemizin Mayıs ayı etkinliği kapsamında "Hep birlikte Su Fotoğrafları Çekiyoruz" etkinliğinde çekmiş olduğumuz fotoğraflardan puzzle çalışması yaparak hem eğlendik hem öğrendik.

Haz

Online toplantımızda Web 2.0 araçlarından Kahoot ile öğrenci ve öğretmenlerimizle su konulu eğlenceli bir bilgi yarışması düzenledik.

Haz

5 Haziran Dünya Çevre Gününde Lise TEMA, ve Geleceğim Su Ayak İzim Projesi olarak TEMA Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol; proje ekibimize, öğrenci, öğretmen ve velilere "Toprak ve Su" konulu bir webinar düzenledi. Ayrıca Lise TEMA etkinliklerinden olan "Kaç litre su giyiyorum?" isimli animasyonu izlettik.

May

Sizlerle paylaştığımız bağlantıyla Adınızı ve Soyadınızı girerek indirebileceğiniz bir görsele ulaşılmaktadır.  http://mesalebende.meb.gov.tr/

May

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 102. yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.