Şbt

"Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor." Projesi kapsamında aile ziyaretlerimize başladık.

Mrt

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan, İstiklal Marşı'mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 101. Yıldönümünü kutluyoruz

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Şûra kararlarının uygulanmasına yönelik ilk raporu yayımlandı. Maddeler ve onlara yönelik uygulamaların tümü raporda yer alıyor.

Şbt

112 günü için okulumuzda 112 acil çağrı merkezini tanıtmaya yönelik sınıflarımızda tanıtım videosu izletildi.

Ara

Bursa'da yapılan Yıldız Erkekler Güreş turnuvalarında,okulumuzu temsil eden öğrencilerimizden Mevlüt SEFER, Mustafa BARAT ve İlyas YUSUF, sertbest stil güreş müsabakalarında rakiplerini yenerek 3.lük madalyalarını almaya hak kazandılar. Ayrıca repesaj mücadeleleri sonucunda İbrahim MUSAOĞULLARI da 3. Olarak bronz madalya aldı. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

İşletmelerde beceri eğitimi kapsamında çalıştığımız,Alanya Wome de Luxe Otel İnsan Kaynakları  sorumlusu Hasan Bey ve Ön Büro Müdürü Kemal Bey okulumuza kariyer günleri kapsamında ziyarete) bulundular. Wome De Lux ailesine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize sudoku turnuvası düzenlenmiştir.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Serkan GÜR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Doğru okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile görüştükten sonra okulumuz atölyelerini ziyaret ettiler.Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda,Eğitimci-Yazar Sıtkı ASLANHAN tarafından söyleşi gerçekleştirildi.