Ekm

Okulumuz Hacı Sevim Yıldız-4 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan Ekmek Fırınının açılışı  Kaymakamimiz Sayın Eren Arslan, Bursa Milletvekilimiz Sayın Ayhan Salman, inegöl Belediye Baskanımız Sayın Alper Taban ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayin Ali Doğru’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Hacı Sevim Yıldız 4 MTAL olarak 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında öğrencilerimize hayvan sevgisi aşılamak, hayvanların da yaşam hakkı olduğu konusunda farkındalık oluşturmak adına öğretmen ve öğrencilerimizle İnegöl hayvan barınağını ziyaret ettik. Öğrencilerimiz, barınaktaki sahipsiz hayvanların bakımı, sağlığı, beslenmesi ve sahiplendirilmesi konusunda bilgilendirildi, kendi getirdikleri mamalarla kedi ve köpekleri besledi.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali DOĞRU ve şube müdürlerimiz tarafından durumumuz ziyaret edilerek, fırın hakkında bilgi alınmıştır.

Ağu

Öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alması için Alva Donna Grup ile beceri eğitimi kapsamında, Okul müdürümüz Serkan Anıl GÖK , okul müdür yardımcıları Abdullah İNCEL ve  Rasim SÖNMEZ ve YİH alan şefi Evren GÜNERİ tarafından gerekli görüşmeler yapılarak protokol anlaşmaları yapılmıştır.

May

Toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve yöre halkının turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan turizm haftasını okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla kutlandı. Kutlamamız gecikmeli olarak 03.05.2023 tarihinde yapılmıştır.

May

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, İlçemize emek vermiş emekli olacak olan öğretmenler için düzenlenen yemek organizasyonu okulumuz tarafından hazırlanmıştır.

May

Starwood Grubu Yönetim kurulu başkanı Sn. Hüseyin YILDIZ ve İnegöl ilçe milli eğitim müdürü Sn. Ali DOĞRU birçok üniversiteden gelen endüstriyel tasarım bölümü öğrencileri ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler. 19. Uluslararası İstanbul gastronomi festivalinde ödül alan yemekleri tadarak madalyalı şefleri onure ettiler. Kıymetli ziyaretleri için kendilerine sonsuz teşekkür ederiz.

May

Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut ÖZER’in İnegöl ziyaretleri sırasında, ikramların hazırlanması ve servisi okulumuz öğrencileri tarafından yapılmıştır.

Mrt

Sınıflar arası Futbol Turnuvası final maçı⚽

Okulumuzda yapılan Turnuvaya 11 sınıf takımı katıldı. Final maçında 11/B KSH takımı 9/B KSH takımını 4-2 yenerek şampiyon oldu. Turnuvayı düzenleyen Beden eğitimi öğretmeni Atanur Yılmaz ve maçlarını centilmence oynayan tüm takımlarımızı tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

İnegöl Belediye Başkanı Sn. Alper TABAN'ı okulumuzda ağırladık.

Bursa Milletvekili Vildan Gürel YILMAZ tarafından HSY-4 DÖSE yemekhanemiz ziyaret edildi.