İnegöllü Uluslararası

Şampiyonlar... Gastronomi alanındaki yarışmada 6 dünya birinciligi ve 5 dünya ikinciligi elde eden öğrenci ve öğretmenlerimiz Belediye Başkanımız Alper TABAN tarafından makamında ağırlandı.

Madalyalı öğrencilerimiz Sn. Kaymakamımız Eren ARSLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali DOĞRU tarafından makamlarında ağırlandı.

Bir başarı hikayesi... Gastronomi Festivalinde 11 Uluslararası Derece

İstanbul'da düzenlenen ve ülkemizden ve yurt dışından 1100 yarışmacının katıldığı 19. Uluslararası Mutfak Günlerinde farklı  kategorilerinde yarışan 11 öğrencimizle, 6 Altın ve 5 Gümüş madalya kazanarak 11 de 11 yaptık..

Elde edilen 6 Dünya Birinciliği ve 5 Dünya İkinciliği ile Okulumuz yarışmalarda uluslararası arenaya damgasını vurdu. Desteklerinden dolayı İnegöl Belediye Başkanı Alper TABAN'a,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali DOĞRU'ya  ve Okul Müdürümüz Serdar Bülent YILDIZ'a teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizi kutluyor, bu büyük başarıda emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Kariyer günleri kapsamında bu gün okulumuzda Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alan öğrencilerimize yillardir bizim okul gezilerimizi organize eden POROY Turizmi ağırladik. Bu etkinlikte bizleri kirmayıp gelen sektörel deneyimlerini paylaşan ve öğrencilerimize bilgi veren Hakan Beye, Halil Beye, Nursel Hanıma,İsmet Beye ve POROY Turizm ailesine çok teşekkür ederiz

Kas

Uluslararası ekmekçilik atölyesi ve gastro kariyer söyleşisi Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğr. Gör. Ebubekir Yılmaz ve  Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğr. Gör. Fatih Yıldırım'ın katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin eğitimine yaptıkları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Erasmus+ projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz Fransa'nın Lyon kentinde iş başı eğitimine katıldılar.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Ekm

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hacı Sevim Yıldız 4 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile Oylat Kaplıcaları İşletmesi Turizm İnşaat Anonim Şirketi arasında "Mesleki Eğitim İşbirliği  Protokolü" imzalandı. Protokolde Oylat A.Ş. Yönetim Başkan Vekili Mehmet Öz ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gültekin yer aldı. Protokol kapsamında ilçemizde termal turizm ile tanınan Oylat bölgesindeki çalışan personelin hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapılacaktır.

Ekm

Okulumuz döner sermaye işletmesinin faaliyetlerini değerlendirmek amacıyla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali DOĞRU başkanlığında toplantı yapılmıştır.

Ekm

Gürsu Güven Et ve Etgel.com işletmeci şefleri Yunus SÜNGÜ ve Hüseyin SÜNGÜ tarafından okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğrencilerine uygulama karkas kuzu parçalama ve yemekleri konulu workshop eğitimi verildi. Okulumuz öğrencilerinin mesleki eğitimine sağladıkları katkı için Gürsu Güven Et ve Etgel.com şeflerine teşekkür ederiz.

Ekm

Hacı Kayhan Tatlıları işletme sahibi Nurullah KAYHAN tarafından öğrencilerimize şerbetli  tatlı hazırlama eğitimi verilmiştir.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyarette Bulunduk.