Ağu

Öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alması için Alva Donna Grup ile beceri eğitimi kapsamında, Okul müdürümüz Serkan Anıl GÖK , okul müdür yardımcıları Abdullah İNCEL ve  Rasim SÖNMEZ ve YİH alan şefi Evren GÜNERİ tarafından gerekli görüşmeler yapılarak protokol anlaşmaları yapılmıştır.

May

Toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve yöre halkının turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan turizm haftasını okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla kutlandı. Kutlamamız gecikmeli olarak 03.05.2023 tarihinde yapılmıştır.

May

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, İlçemize emek vermiş emekli olacak olan öğretmenler için düzenlenen yemek organizasyonu okulumuz tarafından hazırlanmıştır.

May

Starwood Grubu Yönetim kurulu başkanı Sn. Hüseyin YILDIZ ve İnegöl ilçe milli eğitim müdürü Sn. Ali DOĞRU birçok üniversiteden gelen endüstriyel tasarım bölümü öğrencileri ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler. 19. Uluslararası İstanbul gastronomi festivalinde ödül alan yemekleri tadarak madalyalı şefleri onure ettiler. Kıymetli ziyaretleri için kendilerine sonsuz teşekkür ederiz.

May

Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut ÖZER’in İnegöl ziyaretleri sırasında, ikramların hazırlanması ve servisi okulumuz öğrencileri tarafından yapılmıştır.

Mrt

Sınıflar arası Futbol Turnuvası final maçı⚽

Okulumuzda yapılan Turnuvaya 11 sınıf takımı katıldı. Final maçında 11/B KSH takımı 9/B KSH takımını 4-2 yenerek şampiyon oldu. Turnuvayı düzenleyen Beden eğitimi öğretmeni Atanur Yılmaz ve maçlarını centilmence oynayan tüm takımlarımızı tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

İnegöl Belediye Başkanı Sn. Alper TABAN'ı okulumuzda ağırladık.

Bursa Milletvekili Vildan Gürel YILMAZ tarafından HSY-4 DÖSE yemekhanemiz ziyaret edildi.

İnegöllü Uluslararası

Şampiyonlar... Gastronomi alanındaki yarışmada 6 dünya birinciligi ve 5 dünya ikinciligi elde eden öğrenci ve öğretmenlerimiz Belediye Başkanımız Alper TABAN tarafından makamında ağırlandı.

Madalyalı öğrencilerimiz Sn. Kaymakamımız Eren ARSLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali DOĞRU tarafından makamlarında ağırlandı.

Bir başarı hikayesi... Gastronomi Festivalinde 11 Uluslararası Derece

İstanbul'da düzenlenen ve ülkemizden ve yurt dışından 1100 yarışmacının katıldığı 19. Uluslararası Mutfak Günlerinde farklı  kategorilerinde yarışan 11 öğrencimizle, 6 Altın ve 5 Gümüş madalya kazanarak 11 de 11 yaptık..

Elde edilen 6 Dünya Birinciliği ve 5 Dünya İkinciliği ile Okulumuz yarışmalarda uluslararası arenaya damgasını vurdu. Desteklerinden dolayı İnegöl Belediye Başkanı Alper TABAN'a,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali DOĞRU'ya  ve Okul Müdürümüz Serdar Bülent YILDIZ'a teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizi kutluyor, bu büyük başarıda emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Kariyer günleri kapsamında bu gün okulumuzda Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alan öğrencilerimize yillardir bizim okul gezilerimizi organize eden POROY Turizmi ağırladik. Bu etkinlikte bizleri kirmayıp gelen sektörel deneyimlerini paylaşan ve öğrencilerimize bilgi veren Hakan Beye, Halil Beye, Nursel Hanıma,İsmet Beye ve POROY Turizm ailesine çok teşekkür ederiz

Kas

Uluslararası ekmekçilik atölyesi ve gastro kariyer söyleşisi Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğr. Gör. Ebubekir Yılmaz ve  Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğr. Gör. Fatih Yıldırım'ın katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin eğitimine yaptıkları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.