BURSA / İNEGÖL - Hacı Sevim Yıldız-4 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

" Meslek liseleri ailelerle buluşuyor." Projesi kapsamında Akıncılar köyü ilkokulunu ziyaret ettik. Öğrenci ve velilerle buluştuk.

Mrt

Okulumuz 9/B sınıfı öğrencileri Mesleki Gelişim Atölyesi kapsamında, "sıfır atık" projesine öğrendiklerini okulumuzla paylaşarak farkındalık yarattılar. Geri dönüşümün öneminin altını çizdiler ve dünyamıza katkı sağladılar.

Mrt

HSY- 4 MTAL yiyecek içicek hizmetleri alan öğretmen ve öğrencilerimis, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında İnegöl Devlet Hastanesi çalışanları için tatlı ikramında bulundu.

Mrt

Siparişleriniz için 05549198792 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile ''Çanakkale Geçilmez'' dedirten kahraman şehitlerimizi saygı ve minnetle yad ediyoruz.

Mrt

2021/2022 eğitim öğretim yılı beceri eğitimi planlama toplantısı, Koordinatör Müdür Yardımcısı İlker GÜÇÜCÜK başkanlığında gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Atanur YILMAZ tarafından sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlenmiştir.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okulumuz öğretmen ve çalışanlarımızın Kadınlar gününü kutladık.

Şbt

"Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor." Projesi kapsamında aile ziyaretlerimize başladık.

Mrt

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan, İstiklal Marşı'mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 101. Yıldönümünü kutluyoruz

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Şûra kararlarının uygulanmasına yönelik ilk raporu yayımlandı. Maddeler ve onlara yönelik uygulamaların tümü raporda yer alıyor.

Şbt

112 günü için okulumuzda 112 acil çağrı merkezini tanıtmaya yönelik sınıflarımızda tanıtım videosu izletildi.